Business

StoryMe Family

HR

Nieuwe start voor StoryMe met nieuw management én nieuwe brand identity.

Admin Backup

Feb 03, 2021

12 min read

null null
Our mission

2021 belooft meer dan ooit een nieuwe start te zijn voor Gentse video agency StoryMe. Naast een nieuwe branding en website koos het agency ook voor een nieuwe CEO, Head of Sales én HR manager. Grote stappen die allemaal kaderen in StoryMe’s herpositionering als creative video & performance agency, waarvoor het bedrijf eerder ook een nieuwe Creative Director en Head of Performance aanwierf. Zo hoopt het team in 2021 hun groei verder te stimuleren.

Dimitri Van Hoe wordt nieuwe CEO

Dimitri startte al in 2015 als Art Director in het productieteam van StoryMe. In die vijf jaar kon hij niet alleen het hele groeitraject van het agency meemaken, maar ook zelf snel doorgroeien. Hij werd eerst Head of Art Direction, waarna hij 2 jaar als Head of Production werkte en uiteindelijk het “Level Up” project leidde, dat hij samen met het management opzette. Tijdens dit project stemde hij de sales, marketing en productie afdelingen binnen StoryMe beter af op elkaar en op klanten om zo sterkere video oplossingen te kunnen bieden. Dankzij die ervaring en prestaties kan hij zichzelf voortaan CEO noemen.

“De voorbije vijf jaar waren de ideale leerschool voor mij om zowel de productionele processen als de noden van klanten door en door te leren kennen. Ik kan dan ook niet wachten om die kennis nu in te zetten in de volgende fase van StoryMe, samen met het team. Ik geloof echt dat we vandaag met de juiste mensen op de juiste plaats zitten, in zowel management als de rest van het team, en je voelt ook dat we daardoor nog een mooie toekomst tegemoet gaan”.

Dimitri Van Hoe

CEO van StoryMe

Sterker sales team met Sylvie De Couvreur als nieuwe Head of Sales

Na 13 jaar bij reclamebureau DDB, vervoegt Sylvie De Couvreur vanaf 2021 StoryMe als Head of Sales. Dankzij haar 18 jaar ervaring in de agency wereld, waaronder ook McCann Erickson en Duval Guillaume, heeft Sylvie heel wat expertise opgebouwd in zowel het bouwen van lange termijn partnerships met klanten als in sales management. Een ideale match dus voor StoryMe, en een top vrouw die voortaan tegenwicht zal bieden in een verder mannelijk management team. 😉

"Ik ben op 4 januari met veel enthousiasme in mijn nieuwe rol gestapt. Deze periode is dan ook het ideale moment om bedrijven Video First te maken en zo hun doelstellingen te bereiken in Marketing, HR, Internal Communication of E-learning. Het jong en dynamisch Sales team van StoryMe is alvast super gedreven en ze geloven ook echt in de groeiambities van StoryMe”.

Sylvie De Couvreur

Head of Sales bij StoryMe

Nieuwe HR Manager Salma Gigounon optimaliseert remote HR-beleid

Salma Gigounon werkte tijdens haar eerdere carrière al 11 jaar bij bedrijven van PageGroup, waaronder Page Executive, Michael Page en Page Personnel. Die bedrijven ruilt ze nu in voor de rol van HR & People Manager bij StoryMe.

“Naast mijn liefde voor Gent, was het vooral de sfeer, de cultuur en de core business van StoryMe die me aanspraken om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Enerzijds heeft 2020 ervoor gezorgd dat de video sector nog meer gegroeid is, en anderzijds brengt het telewerken ook weer extra uitdagingen met zich mee op vlak van HR. Dat geeft me een unieke kans om het HR-beleid van StoryMe te hervormen en er een remote succesverhaal van te maken".

Salma Gigounon

HR & People Manager bij StoryMe

Een nieuwe brand identity die de herpositionering visualiseert

Eerder wierf StoryMe in het kader van hun herpositionering als creative video & performance agency ook al Tone De Cooman aan als nieuwe Creative Director en Thomas da Luz Duque als Head of Performance. De injectie van performance en creatieve expertise brachten nieuwe klanten en grotere campagnes met zich mee, waardoor StoryMe uitgroeide van een “1 minute animation” studio tot een allround video agency. Dit moest vertaald worden in een nieuwe brand identity.

In een wereld waarin video populairder is dan ooit, is StoryMe’s missie om elk bedrijf Video First te maken en hun doelstellingen te bereiken met video. Het team wil klanten daarom op alle vlakken kunnen servicen: van het bedenken van video-strategieën tot de campagnes implementeren online om de best mogelijke resultaten te bereiken. Om deze missie tastbaar te maken werkte StoryMe de afgelopen maanden ook aan een nieuwe website.

“De nieuwe website is sneller, frisser en gebruiksvriendelijker, en vertegenwoordigt vooral ook beter wat StoryMe geworden is: een creative video & performance agency. De website biedt daarnaast ook een beter overzicht van eerdere cases en is volledig volgens onze Video First mentaliteit gemaakt”.

Dimitri Van Hoe

CEO van StoryMe

Bij een nieuwe website van een video agency hoort uiteraard ook een nieuwe company explainer video. Deze nieuwe company video speelt in op de Video First visie van StoryMe en het feit dat consumenten vandaag niet alleen volledig digitale communicatie, maar vooral video verwachten te zien.

"In onze nieuwe company explainer volgen we een meisje dat volledig ondergedompeld wordt in de digitale wereld. Het verhaal voelt dankzij de cinematografie, de muzikale voice over met stem van Dvtch Norris en de unieke setting bijna surrealistisch, maar eigenlijk ligt het heel dicht bij de realiteit waarin we vandaag steeds meer leven: omringd door video. Onze nieuwe explainer geeft die verhoogde nood aan videocommunicatie weer, en toont daarnaast ook duidelijk aan dat je met video niet alleen sterke verhalen kan vertellen, maar ook echte resultaten kan bereiken.”

Tone De Cooman

Creative Director bij StoryMe

De nieuwe website, inclusief de nieuwe company video, ging dinsdag live op storyme.com.

You may also like.