<img alt="" src="https://secure.perk0mean.com/174659.png" style="display:none;">

Press Room

Welcome to the StoryMe Press Room!

Below you’ll find downloadable photos & media showcasing our team, work and company in action. Get in touch with our team via the contacts below or via Olivier@StoryMe.com (+32 468 13 30 37)

De grootste Videostrategie Conferentie van Europa komt naar Brussel

 
"Video zal 80% van het internetverkeer uitmaken tegen 2020" [Cisco]

Door statistieken als deze wordt video niet langer als luxeproduct gezien, maar als een noodzakelijk communicatiemiddel voor elke sector. Ook de verschuiving van Video Marketing naar Videostrategie heeft het digitale landschap razendsnel veranderd. Video First Conference, het evenement dat vorig jaar ontstond als eerste conferentie ter wereld die gefocust is op videostrategie, komt dit jaar naar Brussel voor een tweede editie. Met belangrijke sprekers uit bedrijven als BuzzFeed, ASOS, Wistia en Vlerick stoomt de grootste videostrategie conferentie van Europa bedrijven klaar voor de shift naar video als communicatiemiddel voor elke afdeling. 

Europese en Belgische bedrijven ontdekken de kracht van video om bedrijfsdoelen te behalen

Zo'n twintig internationale video experts zullen op 22 november samenkomen in hartje Europa (Brussel) om in één dag de deelnemende bedrijven klaar te stomen voor een succesvolle videostrategie voor hun business. Als thought leaders in hun vak proberen de sprekers het publiek te inspireren om video te implementeren in alle afdelingen van een bedrijf! Het wordt een programma vol inzichten en trends voor Sales, HR, Marketing en Communicatie

Recent onderzoek, uitgevoerd door StoryMe, toont aan dat Belgen een inhaalbeweging aan het maken zijn op vlak van video marketing inspanningen. Bedrijven in België geloven meer dan ooit in de kracht van video als communicatiemiddel. Steeds meer bedrijven en afdelingen zien vandaag de voordelen van video in als multifunctionele tool om belangrijke bedrijfsdoelstellingen te behalen. De Belgische bedrijfswereld zet steeds vaker de juiste videotypes in op de juiste kanalen om hun doelpubliek te bereiken. Alsook groeien de budgetten die daar aan besteed worden. Ook in de toekomst zullen bedrijven niet langer achterop hinken aangezien ze meer en slimmer investeren in nieuwe videotechnologieën als gepersonaliseerde - en interactieve video’s. Met de Video First Conferentie willen we een antwoord bieden aan de vragen rond Video Strategie en willen we bedrijven begeleiden in het zetten van die noodzakelijke belangrijke volgende stap.

 

Wie niet wil achterblijven, stapt mee in de Video First beweging 

De Video First beweging gaat ervan uit dat iedereen in elke afdeling video zal maken tegen 2020. Maar niet elk bedrijf weet hoe ze op een efficiënte en doeltreffende manier de shift kunnen maken naar videostrategie. De sprekers op Video First Conference zullen daarom op 22 november alle mogelijke vragen rond videostrategie beantwoorden met praktisch advies.  

Of het nu gaat om bedrijven die de eerste stappen zetten richting video of bedrijven die al gevorderde video marketing implementeren, dit evenement is voor iedereen die mee wil zijn met video - het belangrijkste communicatiemiddel van dit digitale tijdperk! 

Dit is alvast een voorsmaakje van wat Video First voor verschillende afdelingen kan betekenen: 

  • Leer hoe video zorgt voor meer verkoop en online conversies. 
  • Gebruik video om je rekrutering- en interne communicatie campagnes te verbeteren.
  • Krijg belangrijke tips & tricks om video te gebruiken in je contentstrategie, advertenties en storytelling.

     

Praktische Info

 

 


Over Video First Conference

Video First Conference, georganiseerd door StoryMe, is de allereerste conferentie over videostrategie in Europa. StoryMe gelooft dat bedrijven die een Video First mentaliteit aanwenden, de beste resultaten zien. Met de Video First Conference, hoopt StoryMe bedrijven te leren hoe ze hun touchpoints, funnels en interne workflows kunnen verbeteren met video.

 

VFC-1

About StoryMe

ENGLISH

Founded in 2013, StoryMe is a Belgium-based Video Marketing company with a passion for video production and video strategy. They believe any message—no matter how complex—can be made as simple as “hello”. Keeping this mission in mind, they’ve created 1,528 minutes of video for over 1,000 clients such as Coca-Cola, Alpro, Disney, Deutsche Bank, Microsoft and more.

They are an international team of 85 people located in Belgium, the UK, Bulgaria, and soon to be Amsterdam. It’s safe to say they're growing fast. In 2017 StoryMe became the biggest video animation production house in Europe!

NEDERLANDS

StoryMe is een videoproductie en -strategie bedrijf. Het bedrijf ontwikkelt een slim videoplan op basis van de behoeften en producteert zelf de videos. Het groostste video animatie studio in Europa werkt voor Coca-Cola, Alpro, Disney, Deutsche Bank, Microsoft en een reeks nationale en internationale klanten. 

StoryMe zorgt ervoor dat de juiste doelgroepen de boodschap te zien krijgen, op het juiste moment en via de juiste kanalen. 85 videospecialisten verpakken elk verhaal of boodschap in doeltreffende video’s van hoge kwaliteit. StoryMe is actief in 3 landen met hoofdkwartier in Gent en kantoren in Londen en Sofia.

StoryMe Video + Strategy JPEG.png
JPEG LOGO
StoryMe logo PNG .png
PNG LOGO
sidekick-reverse.png
LOGO RIGHT
StoryMe logo icon.png
FREDDY LOGO
logo-freddy-bw.png
FREDDY DARK 

sidekick-reverse-bw.png
LOGO DARK
sidekick-bw.png
LOGO DARK
logo_SM-01 (1).png
VERTICAL LOGO
freddy.png
FREDDY YELLOW LOGO
freddy-with-tagline.png
FREDDY WITH TAGLINE

StorymeOfficeChillday_6 2.jpg
STORYME OFFICE
StorymeOfficeChillday_5 2.jpg
STORYME OFFICE
StoryMe BBQ.jpg
TEAM + LOGO
StorymeOfficeChillday_14 2.jpg
STORYME TERRAS
StorymeOfficeChillday_3 2.jpg
STORYME OFFICE

StoryMe Thanks Video First.gif
STORYME OFFICE
DSC07207-1.jpg
EBOOK

Our work

We’ve created over 3,000+ videos! Our range of video products are as diverse as our clients. From animated video, stop motion, event video, to testimonials - we can bring any message to life. Watch our showreel and see what we mean! 

Showreel StoryMe.png


Our Offices

Take a tour in our HQ at StoryMe

storyme-office-tour.jpg

Contact

Lorenzo Bown.jpg

Lorenzo Bown - CEO

lorenzo@storyme.com 

+32 479 71 27 57

Olivier Van Baeveghem.jpg

Olivier Van Baeveghem - PR EUROPE

olivier.vanbaeveghem@storyme.com

+32 468 13 30 37

 

 

22789117_10159683360570624_5598725123716048159_n.jpg

Gaëlle blondeau - PR LONDON

Gaelle@storyme.com 

+44 771 01 44 712