<img alt="" src="https://secure.perk0mean.com/174659.png" style="display:none;">

Press Room

Welcome to the StoryMe Press Room!

Below you’ll find downloadable photos & media showcasing our team, work and company in action. Get in touch with our team via the contacts below or via Olivier@StoryMe.com (+32 468 13 30 37)

De grootste Videostrategie Conferentie van Europa komt naar Brussel

 
"Video zal 80% van het internetverkeer uitmaken tegen 2020" [Cisco]

Door statistieken als deze wordt video niet langer als luxeproduct gezien, maar als een noodzakelijk communicatiemiddel voor elke sector. Ook de verschuiving van Video Marketing naar Videostrategie heeft het digitale landschap razendsnel veranderd. Video First Conference, het evenement dat vorig jaar ontstond als eerste conferentie ter wereld die gefocust is op videostrategie, komt dit jaar naar Brussel voor een tweede editie. Met belangrijke sprekers uit bedrijven als BuzzFeed, ASOS, Wistia en Vlerick stoomt de grootste videostrategie conferentie van Europa bedrijven klaar voor de shift naar video als communicatiemiddel voor elke afdeling. 

Europese en Belgische bedrijven ontdekken de kracht van video om bedrijfsdoelen te behalen

Zo'n twintig internationale video experts zullen op 22 november samenkomen in hartje Europa (Brussel) om in één dag de deelnemende bedrijven klaar te stomen voor een succesvolle videostrategie voor hun business. Als thought leaders in hun vak proberen de sprekers het publiek te inspireren om video te implementeren in alle afdelingen van een bedrijf! Het wordt een programma vol inzichten en trends voor Sales, HR, Marketing en Communicatie

Recent onderzoek, uitgevoerd door StoryMe, toont aan dat Belgen een inhaalbeweging aan het maken zijn op vlak van video marketing inspanningen. Bedrijven in België geloven meer dan ooit in de kracht van video als communicatiemiddel. Steeds meer bedrijven en afdelingen zien vandaag de voordelen van video in als multifunctionele tool om belangrijke bedrijfsdoelstellingen te behalen. De Belgische bedrijfswereld zet steeds vaker de juiste videotypes in op de juiste kanalen om hun doelpubliek te bereiken. Alsook groeien de budgetten die daar aan besteed worden. Ook in de toekomst zullen bedrijven niet langer achterop hinken aangezien ze meer en slimmer investeren in nieuwe videotechnologieën als gepersonaliseerde - en interactieve video’s. Met de Video First Conferentie willen we een antwoord bieden aan de vragen rond Video Strategie en willen we bedrijven begeleiden in het zetten van die noodzakelijke belangrijke volgende stap.

 

Wie niet wil achterblijven, stapt mee in de Video First beweging 

De Video First beweging gaat ervan uit dat iedereen in elke afdeling video zal maken tegen 2020. Maar niet elk bedrijf weet hoe ze op een efficiënte en doeltreffende manier de shift kunnen maken naar videostrategie. De sprekers op Video First Conference zullen daarom op 22 november alle mogelijke vragen rond videostrategie beantwoorden met praktisch advies.  

Of het nu gaat om bedrijven die de eerste stappen zetten richting video of bedrijven die al gevorderde video marketing implementeren, dit evenement is voor iedereen die mee wil zijn met video - het belangrijkste communicatiemiddel van dit digitale tijdperk! 

Dit is alvast een voorsmaakje van wat Video First voor verschillende afdelingen kan betekenen: 

  • Leer hoe video zorgt voor meer verkoop en online conversies. 
  • Gebruik video om je rekrutering- en interne communicatie campagnes te verbeteren.
  • Krijg belangrijke tips & tricks om video te gebruiken in je contentstrategie, advertenties en storytelling.

     

Praktische Info

 

 


Over Video First Conference

Video First Conference, georganiseerd door StoryMe, is de allereerste conferentie over videostrategie in Europa. StoryMe gelooft dat bedrijven die een Video First mentaliteit aanwenden, de beste resultaten zien. Met de Video First Conference, hoopt StoryMe bedrijven te leren hoe ze hun touchpoints, funnels en interne workflows kunnen verbeteren met video.

 

VFC-1

About StoryMe

ENGLISH

Founded in 2013, StoryMe is a Belgium-based Creative Video + Performance agency on a mission to help companies become Video First. Keeping this mission in mind, they’ve helped over 1,000 clients such as Audi, Alken-Maes, Alpro, Bayer, Beaulieu, BNP Paribas Fortis & Imec to reach their goals with video.

StoryMe is an international team of 50+ video specialists located in Ghent and Brussels.

NEDERLANDS

StoryMe is een Belgisch creatief Video + Performance agency, opgericht in 2013 met als missie "Bedrijven Video First maken". Met deze missie in het achterhoofd hielpen ze al meer dan 1,000 klanten zoals Audi, Alken-Maes, Alpro, Bayer, Beaulieu, BNP Paribas Fortis & Imec hun doelstellingen bereiken met video. 

StoryMe bestaat uit een internationaal team van 50+ videospecialisten gevestigd in Gent en Brussel.

_STORYME_LOGO_2020_6_sidekick-2
PNG LOGO
_STORYME_LOGO_2020_sidekick
JPG LOGO
_STORYME_LOGO_2020c_logo copy 3
FREDDY LOGO
_STORYME_LOGO_2020c_logo
VERTICAL LOGO
freddy.png
FREDDY YELLOW LOGO


StorymeOfficeChillday_6 2.jpg
STORYME OFFICE
StorymeOfficeChillday_5 2.jpg
STORYME OFFICE
StoryMe BBQ.jpg
TEAM + LOGO
StorymeOfficeChillday_14 2.jpg
STORYME TERRAS
StorymeOfficeChillday_3 2.jpg
STORYME OFFICE

Our work

Through our performance-based video strategies we create videos that drive customer success. This way we help our clients reach their goals with Video. Watch our showreel and see what we mean! 

Contact

Lorenzo Bown.jpg

Lorenzo Bown - CEO

lorenzo@storyme.com 

+32 479 71 27 57

Fien Wauters

Fien Wauters - PR 

fien.wauters@storyme.com

+32 473 72 93 05