<img alt="" src="https://secure.perk0mean.com/174659.png" style="display:none;">

Press Room

Welcome to the StoryMe Press Room!

Below you’ll find downloadable photos & media showcasing our team, work and company in action. Get in touch with our team via the contacts below or via Olivier@StoryMe.com (+32 468 13 30 37)

StoryMe, Teamleader & In The Pocket bundelen krachten in war for talent

Gent, 19 februari 2018 - De drie Belgische techbedrijven StoryMe, In The Pocket en Teamleader organiseren op 22 februari Job Noord. Dit jobevent gaat door in Dok Noord, de “Gentse Sillicon Valley”, en is gericht naar studenten en pas afgestudeerden.

Bedrijven in de digitale economie hebben moeite met het vinden van geschikte werknemers, zo blijkt uit de lijst met knelpuntberoepen 2018 van VDAB. Daarom zetten Teamleader, In The Pocket en StoryMe samen het jobevenement Job Noord op poten. De drie zoeken naar een scala aan profielen, van developers tot marketing en salestalent.

Talent, groei en succes: één verhaal

Lorenzo Bown, CEO StoryMe, beaamt het belang van de match met de bedrijfscultuur: “In onze business moet je in enkele seconden de aandacht van de kijker grijpen, hem informeren en overtuigen. En dat in een tijdperk waar informatie via alle mogelijke media op ons afkomt. De kracht om het simpel te houden is één van de redenen waarom klanten en medewerkers voor ons kiezen. Onze ‘f*ck it, let’s do it’ mentaliteit trekt gedreven mensen aan met het juiste DNA. Afgelopen jaar zijn er 48 video-experts bijgekomen en we verwachten eind dit jaar met 100 te zijn in 4 landen.”

Jeroen De Wit, CEO Teamleader: "Teamleader heeft in Europa al 180 jobs gecreëerd, in een domein waar de nodige kennis en ervaring niet per se voorhanden was op de arbeidsmarkt. De zoektocht naar nieuw talent blijft belangrijk om de focus op de klant te versterken, ons product nog beter te maken en onze groei in Europa verder te zetten, nu we uitgroeien tot een internationale scale-up van formaat.”

StoryMe helpt bedrijven en departementen met het behalen van hun doelen door Teamleader ontwikkelt een cloudapplicatie voor CRM en sales, projectmanagement, tijdregistratie en facturatie, specifiek gericht op dienstverlenende kmo’s. In The Pocket ontwerpt en bouwt digitale producten met de nieuwste technologieën op vlak van mobile, web, cross reality, machine learning en cloudtoepassingen.op een doordachte manier video in te zetten.

Job Noord gaat door op de site Dok Noord, het “Gentse Sillicon Valley” -zeg maar, en is een combinatie van drie interactieve workshops. In The Pocket geeft een workshop rond agile werken, dé methode die digitale bedrijven vandaag gebruiken om succesvol te zijn. Teamleader laat deelnemers via een business game kennismaken met de werking van een internationale scale-up. Bij StoryMe kunnen geïnteresseerden meer leren over hoe je kan winnen als bedrijf door video slim in te zetten binnen verschillende domeinen.

Jeroen Lemaire, CEO In The Pocket: “Digital is een people business. In The Pocket is altijd op zoek naar mensen met ambitie. Het creëren van digitale platformen en producten gebeurt door kleine autonome teams die verantwoordelijk zijn voor alle fases van de product lifecycle. Dat soort verantwoordelijkheid vraagt niet alleen talent en skills, maar ook een goeie fit met onze uitzonderlijke bedrijfscultuur.”

“Onze werknemers groeien even sterk als het bedrijf”

Deze bedrijven groeien hard, en de werknemers ook. Jeroen Lemaire, CEO In The Pocket: “We zijn een Europese marktleider als het gaat over digitale innovatie. Dit hebben we vooral bereikt door straffe mensen de vrijheid te geven om straffe dingen te doen. Onze werknemers krijgen de tijd en vrijheid om te experimenteren en onderzoek te doen. Dankzij onze vlakke organisatiestructuur en zelfsturende teams, kunnen ze zelf bepalen aan welke projecten ze die tijd besteden.”

Ook Teamleader is een vlakke organisatie met een cultuur van initiatief, feedback en flexibiliteit. Ive Van der Auweraert, Chief HR Officer Teamleader: “We waarderen creativiteit en ondernemerschap heel sterk bij onze medewerkers. Daarom staat dialoog centraal: wat heb jij nodig als werknemer en wat heeft de organisatie nodig? Die twee proberen we continu te matchen. Onze werknemers groeien even sterk als het bedrijf. We investeren daar hard in. Als je een ondernemende starter bent, kan het snel gaan: je hoeft hier geen 15 jaar ervaring te hebben om door te groeien en een team te leiden.”

Happiness Manager

Om toptalent aan te trekken en gemotiveerd te houden, zetten deze techbedrijven naast een learning & development budget ook volop in op een aangename werkplek. De ingrediënten zijn een mooi kantoor, een gezellige werksfeer en gezond eten. Zo ontzorgen ze hun werknemers zodat iedereen zich 100% kan focussen op de klant.

Lorenzo Bown, CEO StoryMe: “Om jonge werknemers gelukkig te houden hebben we een Happiness Manager, die zorgt voor ijsjes tijdens een hittegolf of een onverwacht bezoekje van Sinterklaas.

Wij doorbreken de dagelijkse sleur. Onze kokkin Nina trakteert het team tweemaal per week op een gezonde lunch, want de liefde van de werknemers gaat ook door de maag.”

Job Noord gaat door op 22 februari van 17u tot 22u op Dok Noord.

About StoryMe

Founded in 2013, StoryMe is a Belgium-based Video Marketing company with a passion for video production and video strategy. They believe any message—no matter how complex—can be made as simple as “hello”. Keeping this mission in mind, they’ve created 1,528 minutes of video for over 1,000 clients such as Coca-Cola, Alpro, Disney, Deutsche Bank, Microsoft and more.

They are an international team of 85 people located in Belgium, the UK, Bulgaria, and soon to be Amsterdam. It’s safe to say they're growing fast. In 2017 we became the biggest video animation production house in Europe!

StoryMe is een videoproductie en -strategie bedrijf. Het bedrijf ontwikkelt een slim videoplan op basis van de behoeften en producteert zelf de videos. Het groostste video animatie studio in Europe werkt voor Coca-Cola, Alpro, Disney, Deutsche Bank, Microsoft en een reeks nationaal en internationale klanten. 

StoryMe zorgt ervoor dat de juiste doelgroepen de boodschap te zien krijgen, op het juiste moment en via de juiste kanalen. 85 videospecialisten verpakken elk verhaal verhaal of boodschap in doeltreffende video’s van hoge kwaliteit. StoryMe is actief in 3 landen met hoofdkwartier in Gent en kantoren in Londen en Sofia.

StoryMe Video + Strategy JPEG.png
JPEG LOGO
StoryMe logo PNG .png
PNG LOGO
sidekick-reverse.png
LOGO RIGHT
StoryMe logo icon.png
FREDDY LOGO
logo-freddy-bw.png
TEAM SUMMER 2017
sidekick-reverse-bw.png
LOGO DARK
sidekick-bw.png
LOGO DARK
StoryMe Logo Vertical.png
VERTICAL LOGO
freddy.png
FREDDY YELLOW LOGO
freddy-with-tagline.png
FREDDY WITH TAGLINE

StorymeOfficeChillday_6 2.jpg
STORYME OFFICE
StorymeOfficeChillday_5 2.jpg
STORYME OFFICE
StoryMe BBQ.jpg
TEAM + LOGO
StorymeOfficeChillday_14 2.jpg
STORYME TERRAS
StorymeOfficeChillday_3 2.jpg
STORYME OFFICE

StoryMe Thanks Video First.gif
STORYME OFFICE
DSC07207-1.jpg
EBOOK

Our work

We’ve created over 3,000+ videos! Our range of video products are as diverse as our clients. From animated video, stop motion, event video, to testimonials - we can bring any message to life. Watch our showreel and see what we mean! 

Showreel StoryMe.png


Our Offices

Take a tour in our HQ at StoryMe

storyme-office-tour.jpg

Contact

Lorenzo Bown.jpg

Lorenzo Bown - CEO

lorenzo@storyme.com 

+32 479 71 27 57

Olivier Van Baeveghem.jpg

Olivier Van Baeveghem - PR EUROPE

olivier.vanbaeveghem@storyme.com

+32 468 13 30 37

 

 

22789117_10159683360570624_5598725123716048159_n.jpg

Gaëlle blondeau - PR LONDON

Gaelle@storyme.com 

+44 771 01 44 712