<img alt="" src="https://secure.perk0mean.com/174659.png" style="display:none;">

Your #1 Video Strategy Blog!

Select your department on the first row, then on the second row select the type of blog topic you want to read! 💪

Creëer in 1 dag en in 4 stappen jouw Video Strategie voor 2018 (Workshop)

Video is werkelijk overal. In jouw marketingplan, op Facebook, op Instagram, zelfs Youtube blijft maar groeien als alternatief voor tv kijken. Zo kunnen we nog wel even doorgaan maar wat betekent video nu voor jouw business? Bevat jouw marketing, HR of sales plan voor 2018 enige vorm van video? Want zeg nu zelf, welk type content trekt jouw aandacht op social media? Is het toevallig video?

In navolging van de Video First Conference organiseert StoryMe op dinsdag 19 december van 8u tot 13u een Video Strategy Workshop. Waarom? Simpel! We willen jou begeleiden en inspireren bij het maken van een succesvol videoplan voor 2018. In een voormiddag, onthullen onze Strategy experts de vier belangrijkste ingrediënten voor een succesvol videorecept en bouwen we samen aan jouw videoplan voor 2018.

1. De context begrijpen garandeert betere video’s

In het eerste deel van de workshop komt de nodige Video Theorie aan bod, zo weet je wat er anno vandaag werkt en hoe video een impactvol medium kan zijn. Onze 2 experts zullen je laten zien hoe je video kunt gebruiken op verschillende touchpoints in je bedrijf (HR, Event, Sales, Marketing & Communication...). Twaalf dagen geleden, organiseerden we de allereerste editie van Video First Conference waar toonaangevende sprekers uit het videolandschap hun kennis en ervaring met ons deelden. Onder het mom van sharing is caring, delen we tijdens de workshop een recap met jullie van de meest leerrijke VFC punten.

2. Een Videoplan maken: een volledig plan voor 2018

Nu is het tijd om te plannen! Jouw doelgroep kennen en kunnen definiëren is cruciaal voor jouw video-aanpak. Het is ook belangrijk om te weten wanneer je video nu precies gaat inzetten. We bekijken samen met jou de customer journey en identificeren de momenten waar video het verschil kan maken. Daar zetten we dan op in, maar niet zonder goed na te denken over de metrics, de ROI, de verschillende KPI’s en de kanalen die nodig zijn om jouw doel te bereiken.

// Wanneer je met 2 personen inschrijft voor de Video Strategy Workshop krijg je €150 korting. Bekijk hier het programma en beschikbare plaatsen //

3. Videoproductie: we helpen jou op weg 

Je kan video’s laten maken maar je zou verbaasd zijn hoe ver je al komt als je deze intern maakt. Het zelf produceren klinkt misschien moeilijk, maar dat is het niet. Je hebt gewoon een basis nodig. Camera etiquette, de beste formaten, het opzetten van een werkende studio en wat te doen met aangeleverde video’s zijn allemaal dingen die 19 december aan bod komen.

Video tools, het internet bulkt er van. Maar de tijd vinden om deze allemaal te verkennen en het kaf van het koren te scheiden is intens. StoryMe is altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden dus kunnen we jou de best werkende tools meegeven voor elk doel.

23736659_305047833335685_2318057720109858816_n.gif  

4. Jouw video succesvol in de markt zetten 

Je hebt een goed plan, alle KPi’s zijn gedefinieerd, je gaat jouw doelgroep bereiken met de juiste boodschap en video maar wat nu met de praktische kant? Waarop moet je letten bij elk kanaal? Hoe integreer je video het beste op jouw website. Hoe zit het met SEO en Video? Je leert het allemaal tijdens de eerste editie van de Video Strategy Workshop!

Reserveer nu jouw Workshop Ticket voor €350. Schrijf je met twee in, dan krijg je €150 korting en sta je dubbel zo sterk binnen jouw bedrijf of afdeling.

 

Praktisch:

  • Video Strategy Workshop
  • Dinsdag 19 december
  • 8u tot 13u.
  • Ontbijt en lunch inclusief 
  • €350 per persoon
  • Boek hier jouw ticket!

Tags: StoryMe Family