<img alt="" src="https://secure.perk0mean.com/174659.png" style="display:none;">

Your #1 Video Strategy Blog!

Select your department on the first row, then on the second row select the type of blog topic you want to read! 💪

De staat van Videomarketing in de Lage Landen -  Onderzoek

Bijna dagelijks lees je wel een nieuw artikel op Vidyard of Hubspot die de kracht van video aantoont. Die onderzoeken komen echter vaak uit de VS of Groot-Brittannië. Je kunt je dus afvragen of die resultaten wel relevant zijn voor de Lage Landen. Om de proef op de som te nemen onderzoeken we daarom de huidige staat van videomarketing in België en Nederland. Wil je daarbij helpen? Vul dan onze korte vragenlijst in. Dit duurt slechts 4 minuten.

Wat onderzoeken we?

We onderzoeken de huidige stand van zaken op het gebied van video en videomarketing bij organisaties in België en Nederland. Daarbij zullen we ons focussen op de nieuwste video solutions, de meest relevante metrics voor het meten van uw video-ROI en de distributieplatformen die het best werken voor video.

Met dit onderzoek beogen we meer relevante videokennis te genereren voor onze markt. Daarom richten we ons met dit onderzoek alleen op Belgische en Nederlandse bedrijven.

Waarom deelnemen?

  • Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van de resultaten en krijgt dit in een eenvoudig te verstane analyse waarmee je direct juiste conclusies kan trekken.
  • Make a difference: veel mensen trekken de relevantie van onderzoeken uit de Verenigde Staten of Groot Brittannië in twijfel. Jouw deelname draagt bij aan betrouwbare en relevante kennis op het gebied van videomarketing.
  • Je maakt kans op een videoworkshop voor jezelf en twee collega’s ter waarde van 1200 euro. 

Wees onze video hero en neem deel aan ons onderzoek door te klikken op één van bovenstaande links!

 

Neem nu deel aan de enquête! 

Tags: Strategy, HR, Sales, Marketing